Начало 9 Приложения 9 Решения за машиностроене

Надеждно производство – само с нови металорежещи машини с ЦПУ
Закупуването на нови, съвременни и високопроизводителни CNC металорежещи машини е единственото решение, което може да даде шанс на българските машиностроители да се конкурират на европейския и световния пазар.
Ние, ЕСД България, можем да Ви помогнем да постигнете тази конкурентноспособност, като Ви предлагаме машините на водещия европейски производител Kovosvit MAS, Чехия, на когото сме представител и сервиз. Освен това отдавна сме познати и като представител и сервиз на HEIDENHAIN.

Така ние се явяваме единствената фирма в България, която едновременно има директни договорни отношения и с производителя на машините и с производителя на Цифрово Програмните Управления.
Каква по-добра гаранция за сигурност и надеждност от това, нали?

Какво Ви предлагаме:
– Широк набор висококачествени металорежещи машини с ЦПУ на чешката компания Kovosvit MAS – вертикални, 5-осни вертикални и портални центри, хоризонтални центри, стругови центри и мулти-функционални стругово-фрезови центри
– Пълната гама продукти на HEIDENHAIN – световен лидер в производството на ЦПУ за металорежещи машини, линейни и кръгови енкодери за измерване на позиция и др.
– Обучение за програмиране на управленията HEIDENHAIN. Разполагаме с учебни центрове в Техническия университет – София и в Професионалните Технически Гимназии в Монтана, Варна и Ямбол
– Поддръжка и сервизно обслужване чрез квалифицирани сервизни инженери, обучени в производствените центрове на нашите партньори
– Преференциално отношение и специални цени.

Фирма Виа Комплект - София

Фирма ВИА КОМПЛЕКТ е с основен предмет на дейност проектиране и производство на специално технологично оборудване, машини, инструментална екипировка (шприцформи, щанци и матрици), изделия, възли и детайли. За производствените си нужди фирмата разполага с нов вертикален обработващ център Kovosvit MAS модел MCV 754 Quick с управление HEIDENHAIN iTNC 530.

Виа Комплект ООД
Проспект (PDF файл, 0.4 MB)

Завод Спарки Елтос - Ловеч

Фирма СПАРКИ ЕЛТОС има 40-годишен опит в машиностроенето. Понастоящем SPARKY е голям производител на електроинструменти с богата гама продукти – бормашини, триони, шлайф-машини, ъглошлифовъчни машини, винтоверти и гайговерти и т.н. За производствените си нужди фирмата разполага с вертикални обработващи центри Kovosvit MAS модел MCV 750 Quick с управление HEIDENHAIN iTNC 530.

Завод Спарки Елтос
Проспект (PDF файл, 0.4 MB)

hagema casting technology - Панагюрище

Фирма hagema casting technology е специализирана в производството на висококачествени алуминиеви отливки под налягане, които се обработват с модерни CNC машини. hagema е немска фирма, която разполага с производствени звена и в Германия и Чехия. За производствените си нужди фирмата разполага с универсален струг Kovosvit MAS модел MASTURN 50 CNC с управление HEIDENHAIN MANUALplus.
Файлове с подробно описание на приложението можете да изтеглите от секция Документи.

hagema casting technology
Проспект (PDF файл, 0.4 MB)

Булмак 2005 ЕООД - Варна

Булмак 2005 е производител на метални конструкции и изделия, асфалто-смесителни инсталации, компостиращи инсталации, енергийно оборудване. Извършва ремонти, доставка на резервни части, както и монтаж и ремонт на топлоенергийни съоръжения. През юли 2017 година фирмата придоби хоризонтална пробивно-фрезова машина WHN 110, производство на чешката компания TOS VARNSDORF, a.s.

Булмак 2005 ЕООД
Проспект (PDF файл, 0.4 MB)