Начало 9 Новини

На 19 септември 2023 се проведе Ден на отворени врати в Булпалет ЕООД, гр. Смолян съвместно с производителя на машини и оборудване за дървообработване Wravor d.o.o. и ЕСД България ЕООД, партньор и сервиз.

По време на събитието гостите имаха възможност да наблюдават реално производство на палета: от подаването на дървен материал към хоризонталните банцизи, разбичването им в призми на гатери и разпределянето им чрез сортировъчни линии, последвано от нарязване на дъски с многодискови циркуляри, до получаване на готово стандартизирано пале.

В производственото хале на Булпалет са инсталирани и работят два хоризонтални банцига WRC 1225 AC и два многодискови цируляра type 750 20-120, свързани с подаващи и сортировъчни линии, както и система за отвеждане на триците.

Повече за продуктите на фирма WRAVOR на български език ще намерите и на www.wood.esd.bg.

Цялостна линия за обработка на дървен материал от трупи до дъски за палета.

Начало 9 Новини

ЕСД България и WRAVOR на ТЕХНОМЕБЕЛ

От 18 до 21 април 2022 год. се проведе 19.то издание на ТЕХНОМЕБЕЛ в Интер Експо Център – София. ЕСД България и представи продуктите на партньора си WRAVOR, Словения. Фирма WRAVOR притежава дългогодишен опит и традиции в производството на висок клас хоризонтални банцизи, надлъжни и напречни циркулярни триони, линии за рязане, оборудване за дървообработка и белене на кора, машини за поддръжка. Интерес предизвикаха интеграциите на хоризонтални банцизи, циркуляри и линии за сортиране, както и управлението на една такава цялостна система. На щанда по време на изложението беше и представителя на фирмата г-н Миран Визлер, който отговаряше на въпроси на посетителите. 

Подробна техническа информация за машините на български език ще намерите и на www.wood.esd.bg.