Начало 9 Приложения 9 Абонаментно обслужване

ЕСД Българи предоставя на своите клиенти възможност за абонамемнтна поддръжка на устройства, както в гаранционен, така и в извънгаранционен период.

Услугата е възможна за предлаганите от нас марки принтери, машини и друго оборудване. Обхвата на услугите и дейностите по изпълняването им се описва в индижидуален договор.

За повече информация, можете да се свържете с нас на info@esd.bg 02/ 963 29 49.

Производство на ваучери

Содексо Пасс България ЕООД е създадено в началото на 2003 г. и е дъщерно дружество на Содексо Пасс Интернешънъл, базирано в Париж, Франция. Основната дейност на дружеството е управлението на придобивки чрез ваучери и карти за услуги и в частност управление на придобивки за храна.
Ваучерите на фирма Содексо Пасс са предварително разпечатани на широка и непрекъсната хартия. За да бъдат нарязани ваучерите на отделни екземпляри се използва режещ автомат на фирма Boewe Systec модел 310speed. Машината 310Speed е проектирана за големи натоварвания при критично малко време за работа. Определяна като „Класика“ измежду гилотините, модела 310Speed предлага прецизно рязане и при най-висока скорост.

Проспект (PDF)

Абонаментна поддръжка на линейни принтери

Линейния матричен печат се използва широко там, където е необходима качествена и надеждна работа при високи натоварвания, но и себсетойността на печат е от значение. Този тип печат се използва в големи логистични центрове, банков сектор, складове и др.

Фирма ЕСД България разполага с добре обучени и опитни специалисти за поддръжка на линейни матрични принтери PRINTRONIX, Tally, TallyGenicom, Genicom, Dascom и др. Тъй като клиентите използват линейните принтери денонощно, поддръжката на машините трябва да е на ниво. ЕСД България предлага на своите клиенти абонаментна сервизна поддръжка на линейни, матрични и други принтери с всички предимства на добрия сервиз: периодична профилактика и оглед на устройствата, бърза смяна с оригинални резервни части, когато това е необходимо, оригинални консумативи.