Ден на отворени врати в Булпалет, гр. Смолян

Уважаеми клиенти и партньори,

Каним Ви да посетите Деня на отворените врати в производствената база на фирма Булпалет ЕООД. Събитието ще се проведе на 19.ти септември в гр. Смолян. 

Ще имате възможност да разгледате производствения цех на Булпалет ЕООД за обработка на дървесина, в който е изградена и работи автоматизирано система от два хоризонтални банцига, входящи рампи, изходящи сортировъчни линии, циркуляр и допълнително оборудване.

Ще имате възможност да разговаряте с представител на производителя на банцизите и поточната линия от фирма WRAVOR, Словения, както и да се срещнете с колеги от бранша.

Повече за продуктите на фирма WRAVOR на български език ще намерите и на www.wood.esd.bg.

Ще ви очакваме на 19.09.2023 год. в
гр. Смолян, Промишлена зона
ул. Коста Аврамиков 81
за контакт инж. Кирил Цочев
0888 807 649

Очакваме Ви!

Начало 9 Изложения 9 WRAVOR и ЕСД България ще участват на ТЕХНОМЕБЕЛ 2022

ЕСД България и WRAVOR на ТЕХНОМЕБЕЛ

Уважаеми клиенти и партньори,

Каним Ви да посетите щанда ни на 19.то издание на ТЕХНОМЕБЕЛ в Интер Експо Център – София. На щанда ни ще намерите информация за продуктите на партньора ни WRAVOR, Словения. Производствената програма на компанията се състои от хоризонтални банцизи, надлъжни и напречни циркулярни триони, линии за рязане, оборудване за дървообработка и белене на кора, машини за поддръжка. Подробна техническа информация за машините на български език ще намерите и на www.wood.esd.bg.

Можете да изтеглите Покана с регистрационна форма за безплатно посещение на щанда ни.

Ще ви очакваме от 18 до 21.04.2022 на щанд A5, зала 3, в ИЕЦ – София.
бул. Цариградско шосе 147, София
Очакваме Ви!