Услуги

Поддържани машини с ЦПУ

Можем да поддържаме машини с ЦПУ на следните производители:

Kovosvit MAS Kovosvit MAS е традиционен чешки производител на металообработващи машини. Под световно утвърдената търговска марка MAS се предлага пълна гама високопроизводителни фрезови и стругови машини.
TAJMAC-ZPS ZPS е водещ чешки производител на високоефективни CNC металорежещи машини - обработващи центри, многошпинделни стругови автомати и високопроизводителни стругове с подвижно седло.
HERMLE Hermle AG е добре известна фирма с водеща позиция на световния пазар. Непрекъснатия поток от иновации правят Hermle водещ производител на фрезови машини и фрезови машинни центри.
DECKEL MAHO GILDEMEISTER DMG е един от основните производители на металообработващи машини в света - стругове от GILDEMEISTER, GRAZIANO и FAMOT, фрезови и лазерни машини от DECKEL MAHO и ултразвукови машини от SAUER.
MIKRON Mikron е швейцарски производител на високоскоростни фрезови машини, машинни центри и машини за големи натоварвания. Mikron покрива цялата гама машини - за високо производително рязане (HPC) и рязане с висока скорост (HSC).
FEHLMANN W. Fehlmann Ltd разработва, произвежда и продава висококачествени металорежещи машини по целия свят. Гамата машини започва от ръчни фрези и стига до високопроизводителни центри и машини за рязане с висока скорост HSC.
Bridgeport Bridgeport е компания пазарен лидер - познат и уважаван по целия свят. Bridgeport проектира, разработва, произвежда, продава и поддържа CNC машинни центри
ALZMETALL От 1945 ALZMETALL произвежда пробиващи машини, вертикални машинни центри и специални поръчкови машини. Производството е съсредоточено в град Altenmarkt, Германия.
KELLENBERGER KELLENBERGER е специализирана в разработката и производството на хидравлични и компютърно управлявани прецизни шлифовъчни машини и системи за приложение при необходимост от средно и високо ниво на технологията.
UNION UNION Werkzeugmaschinen GmbH Chemnitz е производител на металообработващи машини фокусиран върху пробиващите машини и машинни центри.
TOS VARNSDORF TOS VARNSDORF a. s. се намира в град Varnsdorf, Чехия и има дългогодишни традиции в производството на металорежещи машини. Продуктовата гама е базирана на хоризонтални фрезови и пробиващи машини от среден клас.
TOSHULIN TOSHULIN, a.s. е един от водещите световни производители на вертикални стругове. Основна част от неговата продукция са стругови машини за големи натоварвания.
TOS Kurim Едно от важните места на Чешкото машиностроене е завод TOS KURIM - OS, a.s., производител на прецизни металообработващи машини.
MIKROMAT MIKROMAT е традиционен немски производител. Продуктовата гама включва прецизни вертикални машинни центри.
IXION - MAXION - AUERBACH Модулни фрезови, режещи и дълбоко-пробиващи машини. Машинни центри за големи натоварвания.
KUNZMANN KUNZMANN е популярен и независим производител на универсални фрези и бормашини, както и на вертикални машинни центри.
SHW Werkzeugmaschinen SHW предлага широка гама металообработващи машини за автомобилната индустрия, механична обработка на детайли, производство на матрици, производство на турбини и инструменти и т.н.
IBARMIA IBARMIA е испанска фирма, управлявана фамилно и ентусиазирано, за да се произвеждат модерни и високотехнологични машини - основно колонни машинни центри.
BOEHRINGER Със своите CNC стругове Boehringer предлага пълна гама машини, всяка от които е предназначена за експлоатация при определено приложение.
FMS Drehtechnik FMS Drehtechnik като наследник на машиностроителния завод GEORG FISCHER +GF+, е част от IWKA Aktiengesellschaft, една от най-големите инженерингови групи в Германия.
 

И много други машини от различни производители.