Партньори

TRENS

УНИВЕРСАЛНИ СТРУГОВЕ, CNC УНИВЕРСАЛНИ И CNC СТРУГОВЕ


ЕСД България ЕООД е представител и сервиз на TRENS, a.s. за България


TRENS е най-големият производител на металорежещи машини в Словакия и един от най-важните в Централна Европа. Древният град Trencín, превърнал се, благодарение на географското и стратегическото си местоположение, в индустриален и културно-исторически център на регион Povazie, е седалището на компанията.

Историята на фирмата започва през 1937г. в град Тренчин, Словакия, като първите универсални стругове са произведени през 1951г. До 1989г. фирмата е популярна и позната под името TOS Trencín. Производствената програма на компанията е претърпяла дълго развитие. По време на съществуването на фирмата производствената програма е била променяна неколкократно, но тя винаги е била насочена към инженерното производство и в преобладаващата си част е била фокусирана върху металорежещите машини. Днес, компанията разработва, произвежда и предлага универсални стругове, CNC универсални стругове и CNC стругове. В своя клас машини TRENS е основен европейски производител.

Понастоящем около 83% от производството на компанията се изнася по света, а останалата част се реализира на словашкия и чешкия пазар. Продуктите, с марка TRENS, са известни със своята надеждност и високо качество в над 60 страни по целия свят.

Сертификати
Писмо за упълномощаване (PDF файл за сваляне)