Партньори

PRINTRONIX

ЛИНЕЙНИ МАТРИЧНИ, RFID & ТЕРМАЛНИ БАР-КОД ИНДУСТРИАЛНИ ПРИНТЕРИ


ЕСД България ЕООД е оторизиран партньор и сервиз на PRINTRONIX за България

Printronix е лидер при значимите, критични за бизнеса решения за печат, предлагайки избор от надеждни принтери, услуги, доставки и части за работна среда изискваща върхова надеждност и ниски разходи за печат. Компанията предлага двете най-доверени марки в индустриалния печат, Printronix и TallyGenicom, познати в производството, дустрибуцията, търговията, банкирането, здравеопазването, правителствения сектор и други предприятия по целия свят. Комбинираното портфолио на двете марки вкючва най-високо качество на линейни матрични, термални и RFID принтери, и решения за управление на услуги.

Printronix се е посветил да води индустрията, чрез добавяне на стойност към корпоративния печат със съвременни решения, предоставящи на клиентите ефективност на разходите и бърза възвръщаемост на инвестициите. Като част от визията, мисията на Printronix е да продължи да поддържа нарастващия бизнес на потребителите, чрез предлагане на решения за печат, които са:
- Глобално ориентирана към клиента - да поддържа решенията за печат, необходими на бизнеса по целия свят.
- Технологична иновативност - да създава технологии за коропративен печат.
- Ненадминати качество и надеждност - да определя стандартите за критичните приложения.
- Отговорност към околната среда - предлага решения, които спомагат за намаляване на потреблението на енергия и отпадъци.

Нашите обширни възможности, опит, и лидерство в многобройни индустрии ни позволяват да произвеждаме множество доказани решения за печат. За повече от 30 години, нашите продукти са помогнали на много организации да повишат ефикасността, да намалят разходите, да увеличат проследяемостта във веригите за доставки и управлението на изискванията на приложенията за печат както в едно предприятие така и по целия свят.

Регистрирана в Delaware, Printronix е била основана от Robert A. Kleist през 1974. На 26 юни 1979 год. дружеството започва публична търговия и остава публична собственост за повече от 28 години. Януари 2008 година Printronix обяви приключването на придобиването му от Pioneer Holding Corp. контролирано от компанията за дялово инвестиране Vector Capital, Сан Франциско, САЩ. Printronix прекрати участието си на глобалния пазар на акции NASDAQ преди отварянето на пазара на 8 януари 2008 год. В момента е частна корпорация. През май 2009 година Printronix придоби интелектуалната собственост от TallyGenicom AG, а също и на правата за разпространение в световен мащаб на всички матрични линейни и лазерфни технологии на TallyGenicom, включително принтери, материали и консумативи.

Сертификати
Писмо за упълномощаване (PDF файл за сваляне)