Партньори

Honeywell Scanning & Mobility

БАР-КОД СКЕНЕРИ И МОБИЛНИ КОМПЮТРИ


ЕСД България ЕООД е партньор на Honeywell Scanning & Mobility за България

Баркод скенери и мобилни компютри за различни приложения. Honeywell проектира, произвежда и продава бар-код оборудване: ръчни, презентационни и за вграждане скенери, предназначени както за места за продажби, така и за работа в индустриална среда.

Honeywell Scanning & Mobility е водещ доставчик на високо-производителни устройства за снемане и събиране на данни, базирани на лазерни или "image" технологии, включващи индустриални мобилони компютри и бар код скенери. Нашата продуктова гама е една от най-обширните в AIDC-индустрията, снабдяваща Ви с решения за вертикални пазари като продажбите на дребно, здравеопазването, и транспорта и логистиката. Ние допълваме нашите иновативни продукти със съвременен софтуер, услуги и професионални решения, които позволяват на клиентите ефективно да управляват данните и активите си. Продуктите на Honeywell се предлагат по целия свят.

Продажби на дребно (Retail)
Продуктовата гама на Honeywell с решения за retail-сектора включва POS-скенери и мобилни компютри, които предлагат събиране на данни и безжична комуникация. Заедно с опита и поддръжката на индустриален лидер, нашите решения се допълват безпроблемно, позволявайки ви да се фокусирате върху клиентите си.

Здравеопазване
Honeywell Scanning & Mobility предлага иновативни решения за здравеопазване - от ръчни бар код скенери до модерни мобилни компютри. С десетките хиляди продукти инсталирани в здравни заведения по света, Honeywell Scanning & Mobility има опита необходим за разрешаване на най-трудните задачи.

Транспорт & Логистика
От областта на услугите до пресмятане на маршрути на приложения за доставки, Honeywell предлага мобилни компютри за предприятия, целящи да автоматизират процесите си. Нашите мобилни компютри оборудвани с безжична технология, вграден GPS и възможност за снемане на висококачетсвени цифрови изображения, позволяват на трудещите се да правят повече неща с едно устройство. Конструирани да устоят на изпитанията на ежедневната употреба в променлива среда, мобилните компютри намаляват общите разходи за притежанието им.