Партньори

ESA EPPINGER

Инструментални държачи и адаптери за стругови машини

ЕСД България ЕООД е партньор на ESA EPPINGER GMBH за България

Историята на Eppinger започва през 1925 година, когато Готлиб Еппингер поставя начало на фирмата си за разработка и производство на специални инструментални държачи за гърбични стругове. Скоро компанията продължава с оптимизацията при отстраняване на стружки при своя производствен процес, чрез разработване на нови типове инструментални държачи. Чрез фокусиране върху иновативни и високо прецизни инструментални системи за стругови CNC центри, Eppinger достига до водещи позиции на пазара. Икономическа ефективност, иновативно инженерство, всеобхватни ноу-хау приложения и разработени високи стандарти за качество правят компанията търсен и компетентен партньор на производителите на стругови центри.

Днес Eppinger е световен лидер в този пазар и има приблизително 450 служителя по целия свят. Инструменталното производство на Eppinger включва фиксирани и задвижвани инструменти, както и цели инструментални системи. Търговските марки ESA и PRECI-FLEX® предизвикват голям интерес сред специалистите по инструментална екипировка, поради творческите иновации на дизайна и създават нов стандарт в много производствени приложения.

За да осигури непрекъснато високо качество на продукцията, компанията използва най-сложните методи за производство, съчетани с най-съвременните технологии в контрола на качество, започвайки с компютърно подпомогнато конструиране (CAD) и компютърно подпомогнато производство (CAM), до компютърно подпомогнат контрол на качството (CAQ).

Най-големите предимства за нашите клиенти са възможо най-висока прецизност, ефективност на производството и произтичащата от това увеличена продуктивност на производствените ни системи.