Партньори

DLoG GmbH

ИНДУСТРИАЛНИ КОМПЮТРИ ЗА ВЪТРЕШНА ЛОГИСТИКА, УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛЕН ПАРК, СТРОИТЕЛСТВО, МИННО ДЕЛО


ЕСД България ЕООД е партньор на DLoG GmbH за България


DLoG GmbH разработва мобилни индустриални компютри и решения за приложения във логистиката, при големи машини и индустриални производства. DLoG е европейския лидер в областта на здравите индустриални компютри и разработване на интелигентни мобилни компютри, производство на компютри, терминали, компютри за автоматизация, за монтаж на превозни средства, терминали на машини , терминали за вграждане - цялостни решения с аксесоари за печат, сканиране, RFID, събиране на данни, WLAN.

Индустриалните компютри са доказали качествата си навсякъде, кидето се изисква визуализация при трудни околна среда и условия. Те се предлагат с всички операционни системи и така покриват широк спектър от мобилни приложения. Индустриалните компютри на DLoG са налични в компактни размери и с големини на екрана от 7 до 15 инча.

Компанията е основана през 1985 год. в гр. Грьобенцел близо до Мюнхен, Германия, с дейност разработване, продажба и сервиз на индустриални и специфични клиентски хардуерни и софтуерни решения за управление на индустриални процеси.