Партньори

Datalogic ADC

МОБИЛНИ КОМПЮТРИ, ИНДУСТРИАЛНИ И БАР-КОД СКЕНЕРИ ЗА ТЪРГОВСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ


ЕСД България ЕООД е партньор на DATALOGIC ADC за България

Datalogic е световно признат водач на пазара на технологиите за автоматизно събиране на данни (Automatic Data Capture). Почти всеки аспект от ежедневието ни е изпълнен със събиране на данни. Всеки път когато пазаруваме, пътуваме или дори сме подложени на медицински изследвания и лечение, събирането на данни е там за ускори процесите, повиши надеждността на сделките и да гарантира правилното проследяване на всеки етап. То е неразделна част от осигуряването на удовлетвореността на клиентите с техния богат опит, като същевременно подобрява цялостната ефективност на веригата за доставки. За даго опишем в една фраза, Datalogic е физическата връзка между обектите и информацията свързана с тях. Той трансформира физическите данни в цифрови и го прави видими за света на информационни технологии (IT).

Datalogic е производител от световна класа на бар код четци, мобилни компютри за събиране на информация, RFID и системи за визуализация, предлагащ иновативни решения за широка гама от приложения в производството, транспорт и логистика, и търговия на дребно.

Datalogic е основана през 1972 година от Романо Волта. Стартира в бизнеса с оптични сензори, обслужващи индустриите в сектора на Автоматиката, но към края на 70-те години на миналия век се насочва към полето на бар код технологиите и много скоро става европейският лидер за индустриални приложения.

Datalogic е индустриална група фокусирана в два специфични пазара: ADC (Automatic Data Capture) и Индустриална Автоматизация.