Партньори

AVIA

СТРУГОВИ И ФРЕЗОВИ ЦЕНТРИ С ЦПУ, УНИВЕРСАЛНИ И CNC ФРЕЗИ


ЕСД България ЕООД е представител и сервиз на AVIA, s.a. за България


Заводът за прецизни металорежещи машини AVIA е основан през 1902г. и е едно от най-старите индустриални предприятия в Полша. За последните 50 години AVIA се превърна в един от водещите полски производители на металорежещи машини. Днес марката AVIA е широко позната в Европа, особено в Германия, и е синоним на висококачествени машини.

Понастоящем производствената програма на AVIA включва богата гама вертикални обработващи центри, универсални и CNC фрезови машини, CNC стругове с наклонени направляващи, както и сачмено-винтови двойки.

Производствен процес е организиран съгласно система за управление на качеството по стандарта ISO 9001 и това дава увереност за непрекъснатото подобряване на продуктите на AVIA. В завода се извършват всички основни производствени процеси - като се започне от механичната обработка на отливките, през производството на вретена/шпиндели и сачмено-винтови двойки и се стигне до изработката на телескопични защити и предпазни ограждения и окончателното сглобяване на машините. Затова може да сте напълно сигурни, че продуктите AVIA са направени точно според правилата и стандартите.

Целта е не само да се разработят най-съвременни машини и да се доставят на клиентите, но и да се осигури техническа поддръжка, сервиз и обучение, както и наличието на резервни части в продължение на много години след продажбата на машината. В централата във Варшава има изграден Център за обучение и изложбена зала, където 2-пъти годишно се организира представяне на продуктите.

За фирмата
Брошура (PDF файл за сваляне)

Сертификати
Писмо за упълномощаване (PDF файл за сваляне)