Приложения

Надеждно производство - само с нови металорежещи машини с ЦПУ
Закупуването на нови, съвременни и високопроизводителни CNC металорежещи машини е единственото решение, което може да даде шанс на българските машиностроители да се конкурират на европейския и световния пазар.
Ние, ЕСД България, можем да Ви помогнем да постигнете тази конкурентноспособност, като Ви предлагаме машините на водещия европейски производител Kovosvit MAS, Чехия, на когото сме представител и сервиз. Освен това отдавна сме познати и като представител и сервиз на HEIDENHAIN.

Така ние се явяваме единствената фирма в България, която едновременно има директни договорни отношения и с производителя на машините и с производителя на Цифрово Програмните Управления.
Каква по-добра гаранция за сигурност и надеждност от това, нали?

Какво Ви предлагаме:
- Широк набор висококачествени металорежещи машини с ЦПУ на чешката компания Kovosvit MAS - вертикални, 5-осни вертикални и портални центри, хоризонтални центри, стругови центри и мулти-функционални стругово-фрезови центри
- Пълната гама продукти на HEIDENHAIN – световен лидер в производството на ЦПУ за металорежещи машини, линейни и кръгови енкодери за измерване на позиция и др.
- Обучение за програмиране на управленията HEIDENHAIN. Разполагаме с учебни центрове в Техническия университет - София и в Професионалните Технически Гимназии в Монтана, Варна и Ямбол
- Поддръжка и сервизно обслужване чрез квалифицирани сервизни инженери, обучени в производствените центрове на нашите партньори
- Преференциално отношение и специални цени.

Фирма Виа Комплект - София
Фирма ВИА КОМПЛЕКТ е с основен предмет на дейност проектиране и производство на специално технологично оборудване, машини, инструментална екипировка (шприцформи, щанци и матрици), изделия, възли и детайли. За производствените си нужди фирмата разполага с нов вертикален обработващ център Kovosvit MAS модел MCV 754 Quick с управление HEIDENHAIN iTNC 530.
Файл с подробно описание на приложението можете да изтеглите от секция Документи.

Завод Спарки Елтос - Ловеч
Фирма СПАРКИ ЕЛТОС има 40-годишен опит в машиностроенето. Понастоящем SPARKY е голям производител на електроинструменти с богата гама продукти - бормашини, триони, шлайф-машини, ъглошлифовъчни машини, винтоверти и гайговерти и т.н. За производствените си нужди фирмата разполага с вертикални обработващи центри Kovosvit MAS модел MCV 750 Quick с управление HEIDENHAIN iTNC 530.
Файл с подробно описание на приложението можете да изтеглите от секция Документи.

Фирма hagema casting technology - Панагюрище
Фирма hagema casting technology е специализирана в производството на висококачествени алуминиеви отливки под налягане, които се обработват с модерни CNC машини. hagema е немска фирма, която разполага с производствени звена и в Германия и Чехия. За производствените си нужди фирмата разполага с универсален струг Kovosvit MAS модел MASTURN 50 CNC с управление HEIDENHAIN MANUALplus.
Файлове с подробно описание на приложението можете да изтеглите от секция Документи.

Булмак 2005 ЕООД - Варна
Булмак 2005 е производител на метални конструкции и изделия, асфалто-смесителни инсталации, компостиращи инсталации, енергийно оборудване. Извършва ремонти, доставка на резервни части, както и монтаж и ремонт на топлоенергийни съоръжения. През юли 2017 година фирмата придоби хоризонтална пробивно-фрезова машина WHN 110, производство на чешката компания TOS VARNSDORF, a.s.
Файлове с подробно описание на приложението можете да изтеглите от секция Документи.


Вертикален обработващ център
MCV 754 Quick

Kovosvit MAS

 

Вертикални обработващи центри MCV 750 Quick
Kovosvit MAS
 
 
CNC стругове SP 180 и SP 280
Kovosvit MAS
 
CNC струг SP 430
Kovosvit MAS
 
CNC струг Roller 2800
Kovosvit MAS
 
CNC стругов обработващ център HiTURN 65
Kovosvit MAS
 
Мултифункционален стругово-фрезови център MULTICUT 500
Kovosvit MAS
 

Фирма Виа Комплект - София
Проспект (PDF файл, 0.4 MB)

Завод Спарки Елтос - Ловеч
Проспект (PDF файл, 0.4 MB)

Фирма hagema casting technology - Панагюрище
Проспект (PDF файл, 0.3 MB)

Технология на работа при изработка на зарчета и кутийка с капак с лого MAS със CNC стругове SP 180 и SP 280 на Kovosvit MAS
Проспект (PDF файл, 0.7 MB)

Технология на работа при изработка на колелета за ЖП-вагони със CNC струг SP 430 на Kovosvit MAS
Проспект (PDF файл, 1.0 MB)

Технология на работа при изработка на валове със CNC струг Roller 2800 на Kovosvit MAS
Проспект (PDF файл, 1.0 MB)

Технология на работа при изработка на хидравличен цилиндър със CNC стругов обработващ център HiTURN 65 на Kovosvit MAS
Проспект (PDF файл, 1.0 MB)

Технологии на работа при изработка на колелета за трамваи и и лопатки за парни турбини с мултифункционален стругово-фрезови център MULTICUT 500 на Kovosvit MAS
Проспект (PDF файл, 1.1 MB)

Проспекти на продуктите можете да намерите на интернет страницата на нашия партньор Kovosvit MAS.

 

Фирма Булмак 2005 ЕООД - Варна
Проспект (PDF файл, 1.7 MB)